Elfskot wordt Elfsquad. Nieuwsgierig?

Stuur vanuit de configurator Autodesk Inventor aan

Vul parametrische modellen met configuraties, volledig Plug & Play!
  • Drastische verkorting van doorlooptijd engineering
  • Bij offerte of order worden direct CAD bestanden op de server klaargezet

Zodra een verkoper een offerte uitbrengt of een order scoort, genereert de configuratie een Inventor assembly. De configurator stuurt alle dimensies van uw parametrische modellen aan: Aan de hand van een configuratie, worden parameters gevuld en componenten gesuppressed of vervangen. Zo ontstaat razendsnel een 100% foutloze assembly, die klaar wordt gezet in een projectmap op uw server.

Stuur vanuit de configurator Autodesk Inventor aan

Als je product niet 100% configure to order is

  • Het geconfigureerde deel wordt klaargezet op de server
  • De engineer bewerkt de geconfigureerde order na

Stel uw product bestaat 80% uit modules, maar de laatste 20% dient altijd klantspecifiek geëngineerd te worden. Dan is de Elfskot Product Configurator je nog steeds van dienst: Vanuit de configurator wordt in een projectmap een Inventor assembly klaargezet van het modulaire deel. In de workflow van engineering wordt een taak aangemaakt om de assembly verder af te maken, indien gewenst voorzien van duidelijke instructies.

Als je product niet 100% configure to order is

Het aansturen van CAM

  • Genereer machinesturingen zodra een order verkocht wordt
  • Aansturing via Inventor, dus gebruik gewoon uw bestaande drivers

Zodra een order is verkocht, of een offerte wordt aangemaakt, wordt in een projectmap de assembly klaargezet. Door CAM-files via Inventor assembly’s te genereren, gebruikt u standaard CAM-drivers die compatibel zijn met Inventor.

 

Het aansturen van CAM

Stuur CAD-bestanden mee met uw offertes

  • Genereer (goedkeur)tekeningen in ieder gewenst bestandsformaat met uw offerte mee

Heeft uw klant niet genoeg aan een offertedocument, of levert u aan system integrators? Via de Inventor integratie genereert u bij het uitbrengen van een offerte een CAD-bestand, in een bestandsformaat naar keuze. Upload het bestand naar een cloud service, zoals Sharepoint, en deel de link in de offerte.

Stuur CAD-bestanden mee met uw offertes

CRM, Elfskot, Inventor & ERP

Alle vrijheid in workflows door uw bedrijf

Een veelgestelde vraag: Hoe verloopt de workflow van Elfskot en Inventor in combinatie met CRM en ERP? Hierin is een grote vrijheid, maar een heel gebruikelijke workflow ziet er als volgt uit:

  1. Een verkoopkans in CRM bereikt de fase “Offerte maken”, of vergelijkbaar. In de Elfskot Product Configurator wordt automatisch een nieuwe offerte aangemaakt, met gegevens uit CRM.
  2. Een verkoper vult de offerte met één of meerdere configuraties en brengt de offerte uit. De status van de verkoopkans in CRM schuift op naar “Offerte uitgebracht”, of vergelijkbaar.
  3. Een offerte wordt door de klant geaccepteerd via digitaal ondertekenen. De status van Elfskot én de verkoopkans schuift automatisch op naar “Verkocht”. Een assembly wordt klaargezet op de server. ERP kan worden gevoed met zowel een stuklijst uit Elfskot als uit CAD.
CRM, Elfskot, Inventor & ERP

Integreer de Elfskot Product Configurator

Voor de meest gebruikte systemen hebben wij standaard integraties voor u klaar staan. Zodat u gewoon de systemen kunt blijven gebruiken die u in gebruik heeft. Ons doel is om uw verkoop- en productieproces te verbinden. Van leadgeneratie tot werkorder, u realiseert een digitaal verkoopkanaal door Elfskot Product Configurator te integreren in uw infrastructuur.

Bekijk al onze integraties

Zit uw koppeling er niet tussen? ​ERP, CRM, MRP, CAD, CAM en alle andere denkbare systemen: koppel gemakkelijk zelf met behulp van onze SDK!

Ook stressvrij verkopen?

Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

Boek een gratis demo Of neem contact op