Elfskot wordt Elfsquad. Nieuwsgierig?

Dubbele gegevensinvoer is verleden tijd

Artikel synchronisatie
  • Integreer de configurator van Elfskot moeiteloos in uw IT-infrastructuur
  • Volledig gesynchroniseerd met uw versie van Exact Globe

De cloud-based koppeling geeft real-time updates van al uw artikelen. Ontzorg zo uw voorraadbeheer en inventarisatie. Uw artikelinformatie is direct voor ál uw klanten en personeel beschikbaar in de configurator.

Automatiseer uw volledige verkoopproces

Offerte & Order synchronisatie
  • Uw configuraties worden als stuklijst gesynct naar Exact Globe
  • Configureer aan tafel bij de klant of laat hem dit zelf doen!

De geaccepteerde offertes worden omgezet als verkooporder in Exact Globe. In de verkooporder is de stuklijst terug te vinden, met de componenten die zijn geconfigureerd. Ook zijn de prijzen en kortingen per stuk terug te vinden in Exact Globe. Door de configurator te verbinden met Globe slaat u zowel in het verkoop- als in het productieproces een grote efficiency slag. En daarnaast wordt de klant optimaal bediend met foutloze offertes en orders.

Elfskot Product Configurator tablet

Integreer de Elfskot Product Configurator

Voor de meest gebruikte systemen hebben wij standaard integraties voor u klaar staan. Zodat u gewoon de systemen kunt blijven gebruiken die u in gebruik heeft. Ons doel is om uw verkoop- en productieproces te verbinden. Van leadgeneratie tot werkorder, u realiseert een digitaal verkoopkanaal door Elfskot Product Configurator te integreren in uw infrastructuur.

Bekijk al onze integraties

Zit uw koppeling er niet tussen? ​ERP, CRM, MRP, CAD, CAM en alle andere denkbare systemen: koppel gemakkelijk zelf met behulp van onze SDK!

Ook stressvrij verkopen?

Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

Boek een gratis demo Of neem contact op