Elfskot wordt Elfsquad. Nieuwsgierig?

Bedien uw klant zoals hij dat wil

68% van B2B klanten informeert zich het liefst online en in zijn eentje (Forrester)

In 2017 stootte de online verkoop door tot een totale omzet van €10 miljard. De invloed van e-commerce is niet meer weg te denken in de business-to-consumer markt en ook de business-to-business markt is hard op weg eenzelfde ontwikkeling door te maken.

De Elfskot Online Product Configurator maakt fabrikanten van complexe, samengestelde producten ook online succesvol. Zonder inhoudelijke productkennis stellen uw klanten zelfstandig hun ideale product samen op uw website. Online uw klanten bedienen was nog nooit zo eenvoudig.

Het IKEA effect

Bent u bekend met het Ikea effect? Een klant hecht meer waarde aan zijn Ikea meubel dan aan een kant-en-klaar meubel, omdat de klant het Ikea meubel zelf in elkaar heeft gezet. Laat ook uw klant zijn eigen product in elkaar zetten met de Elfskot online product configurator!

Online product configurator in de showroom

79% van kopers vindt relevante content bepalend in het aankoopproces (IDG)
79%
  • Kennismaken met uw product werd nooit laagdrempeliger
  • Gebruik onze standaard UI in uw huiskleuren en pas deze eventueel aan met custom CSS. Of ontwikkel een eigen UI met onze SDK.
  • Werk met uw bestaande 3D CAD tekeningen of met 2D renders

In de B2C markt is de afgelopen jaren hevig geïnvesteerd in het creeëren van online ervaringen. 80% van de B2B kopers verwachten inmiddels een gelijke ervaring (Think with Google). Met de Elfskot Online Product Configurator beschikt u over een interactief platform waarop bezoekers hun aanbod kunnen personaliseren.

Online product configurator in de showroom

Integreer een online product configurator op uw website

  • Een configurator aan de frontend van uw website
  • Marketing, operations en sales in hetzelfde pakket
  • Integreer met Google Analytics en Google Merchant Center

De configurator van Elfskot is geen losse gimmick maar een geïntegreerde aanpak van uw marketing activiteiten. Voor een optimale integratie met of in uw website voorziet onze configurator van dezelfde styling. Online leadgeneratie wordt automatisch opgepakt door sales en met Google integraties optimaliseert u uw vindbaarheid en conversie.

Integreer een online product configurator op uw website

Wees meester in omnichannels

De life-time value van omnichannel klanten ligt 30% hoger dan bij offline kanalen (IDG)
30%
  • Verkoop direct online of stuur offerteaanvragen door naar verkopers of dealers
  • Dealers werken met hun eigen inkoopprijzen
  • Inzicht in de verkooppijplijn van uw volledige verkoopkanaal

De configurator van Elfskot kan ingericht worden met allerlei omnichannel vormen. De klantreis bepaalt u zelf: Toon de prijs direct in de online product configurator of laat bezoekers eerst een offerteaanvraag doen. Laat bezoekers direct online bestellen of eerst een offerte aanvragen. Stuur de offerte direct geautomatiseerd op of laat dit doen door een dealer of verkoper.

Wees meester in omnichannels

Integreer de Elfskot Product Configurator

Voor de meest gebruikte systemen hebben wij standaard integraties voor u klaar staan. Zodat u gewoon de systemen kunt blijven gebruiken die u in gebruik heeft. Ons doel is om uw verkoop- en productieproces te verbinden. Van leadgeneratie tot werkorder, u realiseert een digitaal verkoopkanaal door Elfskot Product Configurator te integreren in uw infrastructuur.

Bekijk al onze integraties

Zit uw koppeling er niet tussen? ​ERP, CRM, MRP, CAD, CAM en alle andere denkbare systemen: koppel gemakkelijk zelf met behulp van onze SDK!

Ook stressvrij verkopen?

Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

Boek een gratis demo Of neem contact op