Elfskot wordt Elfsquad. Nieuwsgierig?

Elfskot is een team jonge honden op een missie. Al enige tijd leeft er in Nederland het besef dat we weer “iets moeten gaan maken”. Dat vinden wij bij Elfskot ook. Daarom ontwikkelen wij het verkoopkanaal van 2025, waarmee wij maakbedrijven voorbereiden op het nieuwe nu. Het nu waarin de klant meer dan ooit verwacht op zijn oogwenken bediend te worden.

In 2025 verwachten uw klanten nóg meer maatwerk, willen ze morgen geleverd krijgen en óók nog eens online bediend worden. Op deze pagina leest u over de jongens die uw bedrijf graag succesvol maken op al deze terreinen.

Onze missie

In de dienstensector volgt de ene na de andere ontslagronde. Willen we Nederland aan het werk houden, dan moeten we volop inzetten op de maakindustrie. Daarvoor moeten we de maakindustrie wel klaarstomen voor nieuwe trends. Daar nemen wij ons aandeel in en daarom is onze missie het toekomstbestendig maken van verkoopkanalen van maakbedrijven.

Onze visie

In 2025 verwachten uw klanten nóg meer maatwerk, willen ze online bediend worden, willen ze morgen geleverd krijgen én accepteren ze geen onvolkomenheden. De Elfskot Product Configurator maakt de maakindustrie toekomstbestendig: ’s Avonds vanuit de luie stoel geconfigureerd, morgen in productie.

Heeft u ons nodig? Wij zijn hele aardige mensen!

jan-brolsma

Jan Brolsma

Founder

Na zijn studie (MsC in Operations en Supply Chain Management), heeft Jan als externe consultant gewerkt voor diverse grote en kleine bedrijven. Hij is een katalysator voor creatieve oplossingen en heeft een diepgaande vakinhoudelijke kennis.

jelle-jansma

Jelle Jansma

Sales Engineer

Bij Jelle giert de maakindustrie door zijn aderen. Al in zijn studententijd wist hij zijn roerige studentenleven te combineren met de meest interessant klussen bij verschillende Noord-Nederlandse producenten. Toen wij met Jelle in contact kwamen, bleek hij bovendien een bijzonder interessante kijk op commerciële activiteiten van maakbedrijven te hebben. Benieuwd wat dat voor uw bedrijf betekent? Bel ‘m op!

johannes-heesterman

Johannes Heesterman

Lead Software Developer

Eerst zat Johannes bij de landmacht maar toen hij uit verveling baldadig werd, moest hij het leger verlaten. Geen wonder, want Johannes praat code, ademt code en zweet code. Zijn nieuwe heil had hij dus al snel gevonden, als programmeur. Als één van de grondleggers van Elfskot, staat Johannes aan de basis van onze configurator en ook een groot deel van onze kunstmatige intelligentie engine is aan hem toe te schrijven.

wessel-de-haan

Wessel de Haan

Project Engineer

Wessel staat ´s ochtends al te springen om al onze klanten nog efficiënter te laten werken. Met een rijke ervaring in Project management en verbetering heeft hij zich ontpopt tot Top Gun Project Engineer. Wessel leeft de visie van Elfskot en ziet het als zijn uitdaging om het MKB daadkrachtiger te maken door het versterken van de gehele backbone van alle ondernemingen.

eelke-kramer

Eelke Kramer

Project Engineer

Eelke is een gedreven en veelzijdige aanwinst voor Elfskot. Als manusje van alles in de camper industrie richt hij nu zijn pijlen op de functie Project Engineer bij Elfskot. Waarbij zijn uitdagingen liggen in het verbeteren van het pré-productieproces van onze klanten. En dit alles combineert hij leukweg met een studie Technische Bedrijfskunde.

lars-rotgers

Lars Rotgers

Software developer

Als baby viel Lars in een ketel met toverdrank, gebrouwen door de plaatselijke druïde uit een blik nulletjes en ééntjes. Naar verluidt publiceerde hij op zijn derde levensjaar een open-source zoekalgoritme, dat later bekend werd onder de naam “Google”. Waar hij sindsdien uithing weet niemand, maar in 2017 dook hij plotseling weer op als sollicitant bij Elfskot.

anco-postma

Anco Postma

Medior Software Developer

Anco is één van de langstzittende developers van Elfskot. Hij is een echte duizendpoot, die naast zijn studie Informatica doodleuk de meest complexe problemen heeft opgelost. Van data beveiliging tot front-end ontwikkeling, zijn analytische blik versterkt Elfskot al sinds 2016 op alle fronten van Software Development.

reinder-kas

Reinder Kas

AI developer

Reinder is onze expert op het gebied van kunstmatige intelligentie. Zijn studie Artificial Intelligence aan de Rijksuniversiteit Groningen sluit naadloos aan op zijn werkzaamheden bij Elfskot. Hij stapt ‘s avond zijn bed in en komt er ´s ochtends weer uit om Elfskot vooruitstrevend te laten blijven op het gebied van AI. En dat betaalt zich uit; niemand kan tippen aan ons gebruiksgemak!

jelmer-reitsma

Jelmer Reitsma

Marketeer

Jelmer is wat wij noemen een jonge hond met ambitie. Als Benjamin van de groep is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de Marketing werkzaamheden. Met als doel om Elfskot (inter)nationaal nog verder op de kaart te zetten, is het een perfecte match gebleken.

Integreer de Elfskot Product Configurator

Voor de meest gebruikte systemen hebben wij standaard integraties voor u klaar staan. Zodat u gewoon de systemen kunt blijven gebruiken die u in gebruik heeft. Ons doel is om uw verkoop- en productieproces te verbinden. Van leadgeneratie tot werkorder, u realiseert een digitaal verkoopkanaal door Elfskot Product Configurator te integreren in uw infrastructuur.

Bekijk al onze integraties

Zit uw koppeling er niet tussen? ​ERP, CRM, MRP, CAD, CAM en alle andere denkbare systemen: koppel gemakkelijk zelf met behulp van onze SDK!

Ook stressvrij verkopen?

Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

Boek een gratis demo Of neem contact op