Elfskot is een team jonge honden op een missie. Al enige tijd leeft er in Nederland het besef dat we weer “iets moeten gaan maken”. Dat vinden wij bij Elfskot ook. Daarom ontwikkelen wij het verkoopkanaal van 2025, waarmee wij maakbedrijven voorbereiden op het nieuwe nu. Het nu waarin de klant meer dan ooit verwacht op zijn oogwenken bediend te worden.

In 2025 verwachten uw klanten nóg meer maatwerk, willen ze morgen geleverd krijgen en óók nog eens online bediend worden. Op deze pagina leest u over de jongens die uw bedrijf graag succesvol maken op al deze terreinen.

Onze missie

In de dienstensector volgt de ene na de andere ontslagronde. Willen we Nederland aan het werk houden, dan moeten we volop inzetten op de maakindustrie. Daarvoor moeten we de maakindustrie wel klaarstomen voor nieuwe trends. Daar nemen wij ons aandeel in en daarom is onze missie het toekomstbestendig maken van verkoopkanalen van maakbedrijven.

Onze visie

In 2025 verwachten uw klanten nóg meer maatwerk, willen ze online bediend worden, willen ze morgen geleverd krijgen én accepteren ze geen onvolkomenheden. De Elfskot Product Configurator maakt de maakindustrie toekomstbestendig: ’s Avonds vanuit de luie stoel geconfigureerd, morgen in productie.

Heeft u ons nodig? Wij zijn hele aardige mensen!

jan-brolsma

Jan Brolsma

Skipper

Na zijn studie (MsC in Operations en Supply Chain Management), heeft Jan als externe consultant gewerkt voor diverse grote en kleine bedrijven. Hij is een katalysator voor creatieve oplossingen en heeft een diepgaande vakinhoudelijke kennis.

jelle jansma

Jelle Jansma

Sales Engineer

Bij Jelle giert de maakindustrie door zijn aderen. Al in zijn studententijd wist hij zijn roerige studentenleven te combineren met de meest interessant klussen bij verschillende Noord-Nederlandse producenten. Toen wij met Jelle in contact kwamen, bleek hij bovendien een bijzonder interessante kijk op commerciële activiteiten van maakbedrijven te hebben. Benieuwd wat dat voor uw bedrijf betekend? Bel ‘m op!

johannes-heesterman

Johannes Heesterman

Lead software developer

Eerst zat Johannes bij de landmacht maar toen hij uit verveling baldadig werd, moest hij het leger verlaten. Geen wonder, want Johannes praat code, ademt code en zweet code. Zijn nieuwe heil had hij dus al snel gevonden, als programmeur. Als één van de grondleggers van Elfskot, staat Johannes aan de basis van onze configurator en ook een groot deel van onze kunstmatige intelligentie engine is aan hem toe te schrijven.

Lars Rotgers

Software developer

Als baby viel Lars in een ketel met toverdrank, gebrouwen door de plaatselijke druïde uit een blik nulletjes en ééntjes. Naar verluidt publiceerde hij op zijn derde levensjaar een open-source zoekalgoritme, dat later bekend werd onder de naam “Google”. Waar hij sindsdien uithing weet niemand, maar in 2017 dook hij plotseling weer op als sollicitant bij Elfskot.

anco-postma

Anco Postma

Software developer

Anco heeft Informatica gestudeerd en reageerde halverwege 2016 op de vacature voor “Enthousiaste duizendpoot die als echte teamplayer de spin in het web vormt”. Nou, dat hebben we geweten. Anco werkt bij vlagen op niet minder dan vier laptops tegelijk, heeft overal verstand van en doet de meest ingewikkelde taken “gewoon even tussendoor”.

reinder-kas

Reinder Kas

AI developer

Van Reinder weten we nooit zeker of hij nou van nature zo slim is, of dat hij in het geniep een chip in zijn brein heeft laten zetten. Dat laatste zou zomaar kunnen, want Reinder is onze kunstmatige intelligentie specialist. Maar of zijn capaciteiten nou natuurlijk zijn of niet, we zijn er erg blij mee want Reinder zet ze volop in voor het maken van onze engine. En dat betaalt zich uit; niemand kan tippen aan ons gebruiksgemak.

johan-kooistra

Johan Kooistra

Project manager

Johan voelt een beetje als onze vader. Van origine is Johan een ingenieur in machinebouw. Al vroeg in zijn carrière stapte hij over naar logistiek management. Hij is verantwoordelijk voor meerdere succesvolle ERP-implementaties bij verschillende bedrijven. Al in het begin van zijn carrière bemerkte hij het gebrek aan goede configuratiesoftware. Johan brengt zijn jaren aan ervaring mee naar Elfskot en gebruikt het voor het succesvol implementeren van onze configurator.

    Ook stressvrij verkopen?

    Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

    Boek een gratis demo Of neem contact op