Elfskot wordt Elfsquad. Nieuwsgierig?

Contact synchronisatie

Automatiseer leadgeneratie
  • Zoho CRM direct gekoppeld aan de Elfskot omgeving
  • Gelijk toegang tot contact- & NAW-gegevens

Bij het aanmaken van een ‘Deal’ in Zoho wordt er een concept offerte geopend in de Elfskot omgeving. Vanuit hier heeft u direct toegang tot al uw contacten uit Zoho. Ook is het mogelijk om custom velden gemakkelijk in te bouwen in Zoho CRM en te koppelen aan de velden uit de configurator.

dashboard-zoho-crm

Order & Configuratie synchronisatie

Voeg configuraties toe aan uw verkoopkansen in Zoho
  • Voeg foutloze offertes direct toe aan uw verkooptraject
  • Real-time statusupdate van uw verkoopkansen

Vanuit Zoho CRM is het mogelijk om een voorstel of offerte aan te maken in de Elfskot omgeving. Hier wordt vervolgens vanuit Elfskot Product Configurator een configuratie aan toegevoegd. In de fase ‘Onderhandeling/beoordeling’ zijn de prijzen en extra opties te zien.

giesen-quotation

Integreer de Elfskot Product Configurator

Voor de meest gebruikte systemen hebben wij standaard integraties voor u klaar staan. Zodat u gewoon de systemen kunt blijven gebruiken die u in gebruik heeft. Ons doel is om uw verkoop- en productieproces te verbinden. Van leadgeneratie tot werkorder, u realiseert een digitaal verkoopkanaal door Elfskot Product Configurator te integreren in uw infrastructuur.

Bekijk al onze integraties

Zit uw koppeling er niet tussen? ​ERP, CRM, MRP, CAD, CAM en alle andere denkbare systemen: koppel gemakkelijk zelf met behulp van onze SDK!

Ook stressvrij verkopen?

Ontdek vrijblijvend wat de Elfskot Product Configurator kan betekenen voor uw organisatie.

Boek een gratis demo Of neem contact op